lunes, 7 de octubre de 2013

MOLTES GRACIES NOIES!!!!

La primera vegada que vaig sentir parlar d'una orientació en caiac vaig dir, aviseu-me que vinc... i així vam fer!

La Laia i jo som dues noies a les que ens encanta l'aventura, i de fet ens vam embarcar en una, no sabiem on ens ficàvem. Fartes de grans competicions on es perd el companyerisme, voliem gaudir d'un dia diferent. Només arribar ja ens vam sentir molt acollides per l'organització i la zona d'acampada feia goig, un munt de caiaqueros amb el desig de passar un dia diferent perduts pel pantà de Sau.

Son les set del matí i ens aixequem disposades a gaudir. Totes dues fem un gran equip, orientar no en sabem gaire pero riure en sabem una estona. Recollim dorsals, preparem material i ja hi som! Carreguem els caiac fins vora l'aigua i els núvols que tenim al davant van aixecant-se, sembla que tindrem un bon dia. Arriba l'hora de la veritat, les últimes explicacions per part de l'organització i a l'aigua! i el mapa on és? doncs per començar ja hem d'anar en busca d'ell al mig del pantà...

A cada pas que donem ens sorprenem més, què ens toca fer ara? pujar un arbre, tiro de fletxa o arc, la carreta,... o no! ara som un porquet més! On estarà la balissa, damunt o sota l'aigua? slackline, orientació específica, escalar per cordes de nussos, treballar la memòria, enfilar-nos per una tirolina, o pujar damunt dels caiacs fent equilibri per balissar! Hem fet de tot, però sobretot hem xalat moltíssim. Tots els equips ens ajudem uns als altres, anem tots a una! I com no podia faltar... la balissa al campanar, o la que es mou per tot el pantà en un llagut, troba-la si pots!

Últims minuts i no ens queda més temps que de netejar el caiac i deixar-lo a lloc, s'ens ha fet curt i tot, amb lo bé que ens ho hem passat... i què n'em fet del perdigonet, el tenim? no m'ho puc creure, l'hem portat fins al final!

Després d'un gran àpat, on era impossible quedar-se amb gana, i unes grans rialles mentres es sorteja el material que gairebé ens toca a tots, arriba la gran sorpresa per nosaltres, no ens ho podem creure quan sentim els nostres noms com a equip femení guanyador... no ens ho esperàvem pas! 


Moltíssimes felicitacions a l'organització, tothom estava volcadíssim al seu lloc, i sobretot enhorabona també als caps pensants de la idea. I als participants esperem tornar-vos a veure l'any vinent, nosaltres repetim segur!

No hay comentarios:

Publicar un comentario