viernes, 26 de abril de 2013

Mallorca 312 by el Koala's Team

A Racons tenim molts amics, però aquests dels Koala's Team se'ls ha de donar menjar a part. Pels que no els conegueu podeu entrar a la seva web: http://www.koalasteam.com/ podreu comprobar que estan una mica sonats. Bé ... sonats no , un nivell més amunt.

Fa tres anys els vam ajudar en el seu IronKoala, una versió ferèstega d'un triatló. Tot va començar al Pantà de la Baells aviat del matí, amb l'aigua a vuit graus i nosaltres amb els kayaks de Riumar, però enlloc d'explicar-vos-ho serà millor que ho veieu vosaltres mateixos http://www.youtube.com/watch?v=EMNmWWEID1Q i això només era el començament ... com no podia ser d'altra manera van acabar sortint per la tele http://www.youtube.com/watch?v=w1XKmGBatZc

Avui alguns d'aquests fenòmens de la natura són a Mallorca per participar a la Mallorca 312 en bicicleta. Com no podia ser d'altra manera el @raulkoala i l' @e_burgstaller la liaran parda amb un tandem. Un altre crack el @jaBANli també participa a la proba però hi ha anat amb una mà a cada ou i diu que ja trobarà una bicicleta de lloguer a Muro. Potser acabarà amb una bici del Bicing o un artefacte de quatre rodes dels que fan servir els turistes. Sigui com sigui tenen molt clat que estan aquí per disfrutar. I estem segurs que ho faran.


Els del Koala's Team tenen un especial cura en la seva hidratació i sempre procuren que el liquid ingerit també porti una bona ració d'hidrats de carbó per garantir que l'esforç no els buidarà. Tot i que el Koala sol pecar d'excès d'hidratació i acaba petant inexorablement!

Des de Racons els volem desitjar tota la sort del món i esperem que acabin prou enters com per que puguin escriure una bonica crònica al seu web.

MOLTA SORT KOALA'S!!!!!!!!!!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario